PDW eTwinning and Erasmus+ TCA "eTwinning meets Erasmus+"


El nostre company docent Raül Canals i Marote ha assitit al l'event formatiu PDW eTwinning and Erasmus+ TCA "eTwinning meets Erasmus+" que ha tingut lloc a Ljubljana, del 18 al 20 de maig, subvencionat pel Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y Formación del Profesorado, depenent del Ministerio de Educación Cultura y Deporte.
A l'encontre han acudit un centenar de docents procedents de 21 països, molts dels quals fan docència a la formació professional.
L'encontre ha girat al voltant dels programes Erasmus+ i eTwinning com a eines per fer més atractiu i complet el procés d'arenentatge. S'ha treballat la importància d'emprar mètodes innovadors d'aprenentatge que facen aquesta tasca més interessant i motivadora. El nostre company, en concret, ha acudit als següents tallers:
How to get Involved in International Cooperation and Develop your First School Project?
How an Innov@tive Classroom of the Future Looks Like
Support your Erasmus+ activities with eTwinning
A més, s'han emprat moltes eïnes tecnològiques que poden ajudar en la tasca docent a l'hora d'elaborar materials atractius i de treballar col·laborativament.
Un dels propòsits principals d'aquest encontre ha estat el conéixer docents d'altres centres educatius, i de diferents països, amb els quals establir futures relacions de col·laboració en projectes europeus.
La tasca que hem de dur a terme ara en el Centre és posar-nos a treballar per engegar aquests projectes en la Formació professional.

Volver