ARTICLES DELS NOSTRES ALUMNES: ONE DIRECTION

EL MILLOR POP: ONE DIRECTION

Hola! Som el grup Els Severo i i hui volem parlar-vos d'un dels nostres grups de música preferits; ells són els One Direction !!!

En primer lloc parlarem dels seus quatre integrants que són molt famosos. El component més bonic del grup segons les seues fans és Harry Styles, i la resta són, Liam Payne, Niall Horan i Louis Tomlinson.
Harry Styles va nàixer l'1 de Febrer de 1994 a Holmes Chapel. Liam Payne, el 29 d'Agost de 1993 a Wolver Hampton. Per la seua part Louis Tomlinson va nàixer a Doncaster el 24 de Desembre a 1991 i finalment Niall Horan va nàixer el 13 de setembre de 1993 a Mullingar, Irlanda.

Abans eren cinc components però Zayn Malik va deixar el grup perquè va preferir una vida normal i més traqnuil·la. Poc temps després, va decidir començar la seua carrera com a cantant en solitari. Mireu si les seues fans estan boges que més d'una es va deprimir per no poder tornar a veure'l en el grup..

Sobre la seua infància i joventut podem contar-vos que Niall va anar a la escola Colaiste i ell toca la guitarra des dels 11 anys, Harry va anar a l'escola Holmes Chapel Heshie, va tindre pànic escènic fins als 16 anys, Liam de xicotet li feien bullying i més endavant va anar a classes de boxa per a poder defendre's, quan va nàixer va tindre un rinyó malalt però els metges els van curar i per últim Louis va anar a l'escola Hall Cross School.

Pel que fa al funcionament intern de la banda, es va formar en el programa de televisió Factor X de la televisió Britànica en 2010, encara que cadacú va anar a aquest programa per separat, la jurat (Nicole Schenciguer) li va proposar als participants que ara formaren el grup One Direction que es juntaren per a fer aquest grup musical.

Després es van unir a la gira en viu de Factor X, firmaren un contracte amb Syco Music i van començar a gravar el seu àlbum de debut amb els millors productors .
El primer èxit d'aquest disc és la cançó What Makes you beatiful, i el seu vídeo va ser dirigit per John Urvan i ja l´han vist cent de millons de persones.

Aquest grup, fa pop juvenil, potent, ballable, magníficament fet, que anuncia a un grup de jóvens que facen la cançó que facen sempre agrada als seus fans.
Al llarg del temps One Direction es va expandir per Europa i Oceania, atot i que també són coneguts a Amèrica.En 2012, el seu èxit es va mantindre gràcies al seu àlbum Take me home (el segon àlbum).

El grup One Direction ha publicat 5 àlbums :

Up all nithg: va ser publicat l'any 2011. Va vendre 5 milions de discs. Les cançons més conegudes van ser "Gotta be you" i "one thing". Va ser el primer disc i el més venut de tots els discs.
Take me home va ser publicat l'any 2012. Va vendre 5 milions de discs també. Va ser nominat al millor disc en els Premis world music awards. Les cançons més conegudes són "kiss you" i "little things".

Midnight va ser publicat l'any 2013 .Va vendre 4 milions aprox. De discs .El sèptim mes venut de 2014, les cançons més conegudes son "best son ever" i "you & I".

Four va ser publicat l'any 2014. va vendre 3 milions aproximadament. El sèptim més venut de 2014 les cançons mes conegudes son "steal my girl" i "no control".

Made in the A.M. Va ser publicat l'any 2015 van ser l'últim disc publicat va vendre 2 milions i les cançons més conegudes es "drag me dawn" i History.

Esperem que vos agrade molt, que s'animeu a conéixer un poquet aquest grup i escolteu les seues fantàstiques cançons.
Fins la pròxima!!!!

Volver